موساكا
موساكا يك غذاى يونانى است كه امروزه در بيشتر رستورانهاى دنيا سرو ميشود و از طرفداران بسيارى برخوردار است .
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده. ٢٠٠ گرم
پياز. ١ عدد
رب گوجه فرنگى. ٢ ق غ
قارچ. ١٠٠ گرم
مرزه و ترخون خشك. كمى
بادمجان نيم كيلو
سيب زمينى. نيم كيلو
پنير موتزارلا رنده شده. ٢/٣ پيمانه
سس سفيد. ١ پيمانه
نمك و فلفل و ادويه. به ميزان لازم
آب ليمو ترش تازه. ٣ ق غ
طرز تهيه :
بادمجانها را پوست كنده ورقه كنيد و در آب نمك مدتى بخيسانيد تا تلخى آن گرفته شود و با كمى روغن سرخ كنيد .
گوشت را با پياز تفت دهيد قارچ را هم اضافه كرده و با رب گوجه و نمك و ادويه و ابليمو و سبزيهاى معطر مخلوط كنيد و تفت دهيد .
سيب زمينى ها را نازك ورقه كنيد ، كف ظرف پيركس را با كره چرب كنيد و ابتدا سيب زمينى ها را بچينيد و روى آنها كمى فلفل و آويشن بپاشيد و كمى سس سفيد روى آنها بريزيد لايه بعدى بادمجانها را چيده و دوباره مقدارى سس سفيد بريزيد سپس مايه گوشتى را بريزيد و بقيه سس سفيد را روى گوشتها بريزيد و در انتها پنير موتزارلا را روى غذا بريزيد و در فر ١٩٥ درجه قرار دهيد ابتدا روى ظرف را با فويل بپوشانيد و ده دقيقه هم بدون فويل در فر قرار دهيد تا روى غذا كاملا طلايى شود .
نوش جان
http://telegram.me/ashpazima