پيش غذا پاته گوشت
با رسپی دوست عزیزم محدثه و تغییرات توسط فاطمه لعلی که فکر میکنم خیلی خوشمزه شد 😋😋😋
مواد خمیر
خمیرش خیلی لطیف و خوب بود
آرد ۱ونیم لیوان یا پیمانه
شیر ولرم نصف لیوان یا 1/2پیمانه
نمک 1/2ق چ
خمیر مایه فوری ۱ق غ پر
روغن مایع ۱سوم پیمانه
شکر 1ق چ
پودر سیر و فلفل سیاه و آویشن از هر کدام 1/4ق چ
طرز تهیه
شکر و خمیر مایع رو درون شیر حل کنید.
درون یک کاسه ،روغن و ادویه ها رو مخلوط کنید و کمی آرد الک کنید روی مواد و مخلوط نکنید خمیر مایع عمل اومده رواضافه کنید و آرد رو ریخته و حالا مخلوط کنید .
خمیر رو ۱ ساعت استراحت میدیم .
برای مواد بین خمیر هم گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و ادویه و قارچ استفاده کردم .
خمیر اماده شده رو 2/3از اون رو کف ظرف پهن کردم و مواد گوشتی رو ریخته وبقیه خمیر رو باز کرده وبا توری کن خمیر اون رو شکل داده و روی مواد گوشتی پهن کردم وبمدت30 دقیقه با دمای ۱۸۰ داخل فر گذاشتم.خیلی خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنید