ماهی
ماهی رو با نمک ،آبغوره ، فلفل نیم کوب و زرد چوبه مزه دار کردم و بعد در آرد سفید ساده زدم و سرخ کردم.
در یک ظرف جدا کره، زعفرون ،سس نارنج ریختم و ماهی رو داخلش چیدم و با شعله ی بالا حدود پنج دقیقه گذاشتم روی حرارت.و سپس به به 😉😉به همراه سیر ترشی(جنبه تزیینی😁😁 و ترشی لیته که خودم عاشقشم) .سس نارنج
مواد لازم
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
نعناع خشک : یک قاشق چای خوری
پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
آب نارنج : یک دوم پیمانه
روش تهیه آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود.