استیکماهی با پوره سبزیجات
مواد لازم:
فیله ماهی تیلا پیا (یا هر فیله ماهی دیگه) ۲ عدد
آرد سفید مقدار کافی
سیب زمینی متوسط خردشده و پخته شده ۲ عدد
پودر سوخاری مقدار کافی
هویج و کرفس خرد شده ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۶قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک / نمک / فلفل / نعناع خشک
طرز تهیه:
ابتدا فیله ماهی رو اول با سس سویا و بعد روغن زیتون آغشته میکنیم و روی سطح ماهی میمالیم و میزاریم کنار(من در روغن زیتون سیر له شده ریخته بودم بو و طعم سیر میداد که خیلی خوشمزه تر میشه
سپس سیب زمینی هارو خرد کرده و میزاریم تا بپزن و همزمان ماهی ها رو هم آماده میکنیم ارد و ار د سوخاری و تخم مرغ رو آماده میکنیم اول در ارد سفید میزنیم و بعد در تخم مرغ و در آخر در ارد سوخاری
بعد از آماده شدن ماهی ها کرفس و هویج خرد شده رو با یه کم آب توی تاوه میریزیم و درش رو میزاریم تا بپزه و بعد از اینکه ابش تموم شد با کره تاب میدیم و بهش یه کم نمک و پودر نعناع اضافه میکنیم.
یه کم تاب میدیم و میزاریم با شعله کم که داغ بمونه ، در تایه چدنی روغن مایع میریزیم و میزاریم تا حسابیی داغ بشه و بعد ماهی هارو توی تابه میزاریم تا سرخ بشن حواستون باشه که نسوزن !!وقتی یک سمت سرخ شد سمت دیگه رو میزاریم .
همزمان که ماهی ها سرخ میشن میتونین پوره رو هم درست کنین تا همه چی داغ باشه وقتی توی ظرف میزارین. سیب زمینی ها رو له میکنین و کره (کره من کره سبزیجات بود ) بهش اضافه میکنین ودوباره هم میزنین و بعد شیر و نمک و فلفل رو ،طعمش بیشتر باید شیرین باشه تاشور.
در ظرف بصورت اسکوپی میزاریم و روش رو پودر شوید میریزیم و بعد کرفس و هویج رو در کنارش میزارید
در نهاایت ماهی های عزیز و کریسپی رو در کنار اینها قرا میدیم و نوش جان مینماییم
امیدوارم که لذت ببرین و مواظب باشین دریا زده نشین جداااا این ترکیب خوشمزه است .
نوش جان