باقلوای گوشت
آرد.... ۲لیوان
ماست...یک سوم لیوان#باقلوای گوشت
آرد.... ۲لیوان
ماست...یک سوم لیوان
روغنمایع...یک سوم لیوان
سفیده تخم مرغ...۱عدد
بکینگ پودر...1ق چ
نمک... مقداری
پودرپسته وکنجدکمی برای تزیین
موادمیانی:
گوشت چرخکرده
قارچ
پیاز
پنیرپیتزا
توضیح اینکه موادمیانی کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد. طرزتهیه:
ابتدا زرده وسفیده راجداکرده ومیزنیم روغن، ماست، نمک،بکینگ پودر ودرنهایت آرد رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم بعدازمخلوط کردم مواد نایلونی کشیده روی خمیر وحدود نیم ساعت استراحت میدهیم. برای تهیه موادمیانی که کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد
مثل موادماکارونی درست کرده اگردوست داشته باشید موادی رااضافه ویا کم میکنید
درمورد پنیرپیتزاتوضیح بدم که فقط برای جدانشدن دولایه استفاده ميشود پس مقدارزیادی نیاز نیست دراین مرحله ظرف پیرکسی راانتخاب کرده وچرب میکنیم وآرد پاشی میکنیم
خمیرکه نیم ساعت استراحت کرده رابه دوقسمت میکنیم ويك قسمت راپهن کنید درون ظرف بطوریکه روی دیواره ها ی پیرکس روهم بگیرد مایه گوشتی راروی خمیر میریزیم وکمی پنیرپیتزا ودرنهایت قسمت بعدی خمیر راپهن کرده بادست لبه های دوخمیر را بهم می چسبانیم سعی کنید خمیر رو باحوصله باز کنید صاف و یک دست روی خمیر رابرش زده وزرده تخم مرغ میزنیم روی خمیر وانتقال میدهیم به فر بادرجه ۱۸۰حدود30دقیقه البته این زمان در فرهای مختلف فرق میکنه وسط پخت چک کنید وقتی باقلوای ماآماده شد وازفرخارج کردیم اگرلازم بود دوباره برش زده وباپودرپسته وکنجد تزیین میکنیم.
باقلوای گوشت ماآماده است
روغنمایع...یک سوم لیوان
سفیده تخم مرغ...۱عدد
بکینگ پودر...1ق چ
نمک... مقداری
پودرپسته وکنجدکمی برای تزیین
موادمیانی:
گوشت چرخکرده
قارچ
پیاز
پنیرپیتزا
توضیح اینکه موادمیانی کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد. طرزتهیه:
ابتدا زرده وسفیده راجداکرده ومیزنیم روغن، ماست، نمک،بکینگ پودر ودرنهایت آرد رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم بعدازمخلوط کردم مواد نایلونی کشیده روی خمیر وحدود نیم ساعت استراحت میدهیم. برای تهیه موادمیانی که کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد
مثل موادماکارونی درست کرده اگردوست داشته باشید موادی رااضافه ویا کم میکنید
درمورد پنیرپیتزاتوضیح بدم که فقط برای جدانشدن دولایه استفاده ميشود پس مقدارزیادی نیاز نیست دراین مرحله ظرف پیرکسی راانتخاب کرده وچرب میکنیم وآرد پاشی میکنیم
خمیرکه نیم ساعت استراحت کرده رابه دوقسمت میکنیم ويك قسمت راپهن کنید درون ظرف بطوریکه روی دیواره ها ی پیرکس روهم بگیرد مایه گوشتی راروی خمیر میریزیم وکمی پنیرپیتزا ودرنهایت قسمت بعدی خمیر راپهن کرده بادست لبه های دوخمیر را بهم می چسبانیم سعی کنید خمیر رو باحوصله باز کنید صاف و یک دست روی خمیر رابرش زده وزرده تخم مرغ میزنیم روی خمیر وانتقال میدهیم به فر بادرجه ۱۸۰حدود30دقیقه البته این زمان در فرهای مختلف فرق میکنه وسط پخت چک کنید وقتی باقلوای ماآماده شد وازفرخارج کردیم اگرلازم بود دوباره برش زده وباپودرپسته وکنجد تزیین میکنیم.
باقلوای گوشت ماآماده است
