كوكوي گل كلم
مواد لازم:
گل کلم ۶۰۰ گرم
تخم مرغ
۴ الی ۵ عدد
پیاز درشت رنده شده
۱ عدد
آرد
۵/۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد جوبه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .