خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    استيك گوشت

    مواد لازم

    برای یک نفر گوشت فیله گوساله یا سر دست : ۲۵۰ گرم

     ۲ حبه کره : ۵۰ گرم

    روغن زیتون : سه قاشق سوپخوری

    پیاز کوچک : ۲ عدد

    آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری

    فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد

    نمک و فلفل نیم کوب : به میزان لازم

    طرز تهیه :

    گوشت فیله را بین دو نایلون با بیفتک کوب کوبیده تا قطر گوشت به یک سانتی متر برسد . تابه چدنی گریل را روی حرارت قرار داده ، کره ، دو قاشق از روغن زیتون و یه حبه سیر را در تابه ریخته ، سپس حرارت را متوسط کرده ، گوشت کوبیده و باز شده را در تابه قرار میدهیم . وقتی گوشت خودش را جمع کرد ، نمک و فلفل زده ، سپس گوشت را در تابه برگردانده و به قسمت پشت گوشت نیز نمک و فلفل میزنیم . پس از سرخ شدن دو طرف استیک ، آن را به همراه سس سرو میکنیم .

    طرز تهیه سس پاپریکا :قرمز فلفل دلمه ای را شسته و آن را خشک میکنیم ، سپس از طول فلفل را به دو نیم تقسیم نموده ، دانه های آن را خارج کرده و فلفل را به سیخ میکشیم ، با قلم مو به پشت فلفل ، روغن زیتون مالیده ، سپس توسط تورچ یا شعله گاز پوست فلفل را کاملا سوزانده تا سیاه شود . فلفل را در نایلون قرار داده تا عرق کند و پوست سیاه و سوخته آن راحت تر جدا شود . پوست فلفل کبابی را کنده و آن را خرد میکنیم . فلفل را به همراه آبلیمو ، یک عدد سیر ، پیاز و باقی مانده روغن زیتون در مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود .

    نکته : میتوانید فیله یک گوجه فرنگی کوچک را نیز به مواد سس اضافه کنید . از سس خردل نیز میتوانید برای سرو استیک در کنار سس پاپریکا استفاده کنید . با همین روش میتوان سس پیاز کبابی را نیز تهیه کرد

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان