خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژیگو

     من معمولا ژیگو رو با مغز رون گوساله درست میکنم ولی با راسته هم عالی میشه. ابعاد گوشت معمولا به قطر ده تا پانزده سانته و طولش بستگی به تعداد نفرات داره. اون هم از بیست سانت میتونه باشه به بالا. توجه داشته باشین که وقتی سرخ میشه کوچکتر میشه با نوک چاقو سوراخهایی در گوشت ایجاد میکنیم و سیر رو که خلال کردیم درون این سوراخها فرو میکنیم هر چی سیرش بیشتر خوشمزه تر با سرنگ هم کره اب شده در چند جای گوشت تزریق میکنیم بعد گوشت رو با نخ میبندیم سپس همه طرفش را در قابلمه با کره تفت میدیم و یه استکان اب به قابلمه اضافه کرده و درش را میگذاریم. معمولا سه تا چهار ساعت پختش طول میکشه. مرتب سر بزنید اگه ابش کم شد دوباره نصف استکان اب اضافه کنید. به هیچ وجه از اول اب زیاد نریزید چون طعم خوبی پیدا نمیکنه. بعد از پخت بذارید کامل خنک بشه یعنی یخ کنه. حتی داخل گوشت بعد با یک چاقوی تیز مثل کالباس برش بدید. من معمولا دور چینش رو قارچ و هویج و نخود فرنگی میدم. 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان