رولت کلم و گوشت
طرز تهیه یک غذای فوق العاده با استفاده از کلم، گوشت، پیاز و برنج.
مواد لازم
کلم 12 برگ
برنج پخته 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شیر ¼ لیوان
پیاز خرد شده 50 گرم
نمک 1.5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1.5 قاشق چایخوری
سس گوجه 225 گرم
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سس ووسترشر 1 قاشق چایخوری
گوشت چرخ شده 450 گرم
طرز پخت :
کلم ها را به مدت 2 دقیقه در آب بجوشانید و سپس آبکش کنید.
در کاسه ای بزرگ برنج، تخم مرغ، شیر، پیاز، گوشت، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 4 قاشق غذاخوری از مخلوط را داخل برگ کلم ها بریزید و رول کنید. سپس در آرام پز قرار دهید.
در کاسه ای کوچک سس گوجه، شکر، آبلیمو و سس ووسترشر را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل آرام پز بریزید.
به مدت 8-9 ساعت در آرام پز بپزید تا غذا آماده شود.