فيله ماهي كنجدي
مواد لازم :
فیله ماهی : 300 گرم
کنجدخام : 2 قاشق غذاخوری
سس خردل : 2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله های پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد. فر را از قبل 220 درجه سانتی گراد داغ کنید. ماهی ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد _