پاستا با سس چغندر.
پاستا یا ماکارانی 300 گرم
چغندر(لبو)3 تا متوسط
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
خامه 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و آویشن 3 شاخه ی کوچک و سرکه ی بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1/4 پیمانه.
سه حبه سیر و 1 قرص عصاره ی سبزیجات.
رسپی: چغندر ها را مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت دهید سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد یک بسته عصاره ی سبزیجات و 3 شاخه آویشن اضافه کنید و با کمی آب درب ظرف را ببندید تا بپزد و بعد از پخت هیچ آبی ته ظرف نماند و آویشن ها را دور بریزید ، حالا چغندر های پخته شده را با سرکه ی بالزامیک و نصف پنیر پارمزاس و نمک و فلفل پوره کنید و برگردانید داخل ظرف داخلش مقداری خامه بریزید و بگذارید فقط یک جوش بزند.
ماکارانی را آبکش کنید و داخل سس چغندر بریزید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید ماکارانی با سس غلیظ شده و ابکی نباشد و بقیه ی پنیر باقی مانده را بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید.
من در کنارش کمی بال سوخاری نیز سرو کردم و با کنجد و جعفری تزیین کردم.