پن كيك
آرد: 5/1 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخممرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
طرز تهیه:
• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
• تخممرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود حرارت دهید.
• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
• تعداد پنکیک تهیه شده 4 عدد میباشد.
چه چیز هایی نیاز دارید ؟تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.
در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یک پنکیک عالی وجود دارد.
چه چیز هایی نیاز دارید
تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.
من اين دستور را اماده كردم ولى به جاى تابه كره را كف قالب ماليدم قالب را توى فر گذاشتم تا فر گرم بشه بعد بيرون اوردم مواد را توى قالب ريختم بعد داخل فر گذاشتم دما ١٨٠ و زمان ٢٥ دق
بعد از پخت از فر خارج كردم كمى كه خنك شد از قالب جدا كردم و روى توى سيمى خنك كردم بعد يكم وسط پن كيك را كه پف كرده بود با كارد بريدم شكلات را ذوب كردم يه قاشق خامه زدم سطح بريده شده ماليدم بعد موز چيدم .