كوفته تهرانى
گوشت نيم كيلو
لپه 200 گرم
برنج نيم دانه. يك پيمانه پلو پز
سبزى شامل تره شويد مرزه ترخان ريحان وكمى جعفرى
خرد شده نيم كيلو
نمك وفلفل وپودر تخم گشنيز وپودر گل سرخ به ميزان لازم
مواد ميانى.
الو برقونى وزرشك وپياز داغ ومغز گردو. به ميزان لازم
طرز تهيه
@ashpazima
لپه را بپزيد تا جايى كه هيچ اب نداشته باشد
برنج را نيم پز كنيد
گوشت را در غذا ساز كمى ورز دهيد بعد لپه وسبزى ونمك وادويه ها را هم به ان اضافه كنيد وهمه مواد را با هم داخل دستگاه خوب ورز دهيد در انتها برنج را اضافه كرده و يكى دو دور ديگر دستگاه را روشن كنيد
ته قابلمه پهنى كه گنجايش تمام كوفته ها را در يك رديف داشته باشد كمى روغن بريزيد ويك عدد پياز را خلال كرده وپياز داغ درست كنيد وقتى پيازها طلايى شد كمى نمك وفلفل وزردچوبه ويكى دو قاشق رب گوجه را اضافه كنيد وكمى تفت دهيد اب را اضافه كنيد واجازه دهيد كه سس به جوش ايد حدودا چهار يا پنج سانت اب كف قابلمه باشد
كوفته هارا اماده كنيد واز مواد ميانى داخلش بگذاريد ودر قابلمه در حال جوش بيندازيد
تا ده دقيقه اجازه دهيد تا كوفته ها با شعله زياد ودرب باز قابلمه بجوشد بعد از اين مدت در قابلمه را ببنديد وشعله را به حداقل برسانيد واجازه دهيد تا ارام ارام به مدت يك ساعت ونيم الى دو ساعت پخته شود
نوش جان