خوراک نخود و قارچ (هندی)
مواد لازم برای 4 نفر
3 پیمانه نخود پخته
4 پیمانه قارچ ورقهای خردشده
2 ق س روغنزیتون
1 ق چ زیره سبز
1 ق چ زردچوبه
2 /1 ق چ فلفل تند
2 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خردشده
4 /1 ق چ فلفل هندی
1 ق س رب گوجهفرنگی
به میزان لازم نمک
مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین
طرز تهیه
1. تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوطکنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.
3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.