پیتزا رولی یه ابتکار خوشمزه
مواد لازم
خمیر پیتزا
100 گرم کالباس خشک گوشت گاو
6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا
½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
1. فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم میکنیم.
2. خمیرپیتزا را به با وردنه پهن میکنیم(مستطیلی به ابعاد 45* 30)، سپس به ترتیب برشهای پنیر، کالباس گوشت و فلفل دلمهایها را روی خمیر میچینیم، خمیر را رول میکنیم.
3. روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود
4. به جای پنیر پروسس فیلا فیلا میتوانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگهای که دوست دارید استفاده کنید. در تهیه این پیتزا میتوانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید میتوانید استفاده کنید.
مراحل کار