اسنک گیاهی رژيمي
نان تست : یک عدد
گل کلم : نصف لیوان
قارچ : نصف لیوان
گوجه فرنگی : یک عدد
فلفل دلمه ای : نصف فلفل
پیاز سرخ شده : نصف قاشق
سس فرانسوی : یک قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای : 2 برش
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری : به مقدار لازم
آب لیمو ترش : نصف لیمو
روغن و کره : به میزان لازم
گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.
فلفل دلمه ی اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.
یک ورقه پنیر روی نان گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و دوباره نان را میگذاریم. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.
برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم.