جوجه کباب چینی.
موادلازم:
سینه مرغ یک عدد.
سس سویا 3 قاشق سوپ خوری.
روغن مایع 3قاشق سوپ خوری.
شیر 1قاشق مرباخوری.
عسل 1قاشق مرباخوری.
فلفل سیاه 1قاشق مرباخوری .
زنجبیل 1قاشق مرباخوری.
نمک کم میریزیم چون سس سویا طعم شور دارد
تخم مرغ 2عدد
چیپس سیری یک بسته
طرز تهیه:
سینه مرغ را کمی کوچک تر از جوجه کباب خرد می کنیم بعد در یک ظرف سویا سس به اضافه روغن مایع به اضافه شیر به اضافه عسل به اضافه فلفل سیاه به اضافه زنجبیل و نمک را مخلوط می کنیم سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و چهار تا پنج ساعت بگذارید مزه دار شود سپس مرغ هارابه سیخ چوبی بزنید در یک ظرف تخم مرغ ها را با چنگال بزنید در ظرف دیگری چیپس را خیلی ریز خرد کنید مرغ ها را به تخم مرغ آغشته کنید بعد در چیپس به غلتانید و در ماهی تابه در روغن سرخ کنید من همیشه در ماهی تابه شیاردار سرخ می کنم خوشگل تر می شود این یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه ای است البته با برنج هم به عنوان غذای اصلی سرو میشه این غذا به صورت گرم سرو می شود در مهمانی بهتر است قبلا سرخ کرده موقع سرو در فر گرم کنید.
بچهها که خیلی این غذارو دوست دارن امیدوارم شماهم خوشتون بیاد.
(البته کسی که این دستور رو به من داده در عوضش ازم دعای خیر برای پدرش رو خواسته امیدوارم شما هم روح اون مرحوم رو با دعای خیر تون شاد کنید