خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ﺷﮑﻢ ﭘﺎﺭﻩ .
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ .
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ 5ﻋﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ ﭘﯿﺎﺯ 1 ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﻟﭙﻪ ﺁﺏ ﭘﺰ ﺷﺪﻩ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮔﻮﺷﺖ
    ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ 3 ﭘﯿﺎﻟﻪ .ﻧﻤﮏ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ
    ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ .
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ .
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﻟﭙﻪ ﻭ 3ﻕ
    ﻍ ﺧﻮﺭﯼ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ 5
    ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﭙﺰﻥ ﻭﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻧﮓ ﻭﻃﻌﻤﺸﻮ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺪﻩ . ﺑﻌﺪ
    ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ . ﺣﺎﻻ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﯾﮏ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ
    ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﺨﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﭘﺎﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪﺍﺯ
    ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺧﺸﻮﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪﺗﻮﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ
    ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺑﺎﻻ
    ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻧﺮﯾﺰﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﺑﺮﯾﺰﻩ ﺩﻭﺭ ﺗﺎ ﺩﻭﺭ
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﻧﺦ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺩﺭﺁﺏ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1.5 ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ
    ﻭ2ﻕ ﻍ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ . ﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ
    ﺑﺠﻮﺷﻪ ﻭﺁﺑﺸﻮ ﺑﮑﺸﻪ ﻭﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺑﺶ ﻣﻮﻧﺪ ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ
    ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ .‏( ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ
    ﺟﺎﯼ ﻟﭙﻪ ﺍﺯ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﯾﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ‏)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان