
پیراشكی مرغ و پنیر
یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
مواد لازم برای 4نفر
1 بسته خمیر پیراشكی آماده
200 گرم قارچ
1 عدد سینه مرغ پختهشده
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد فلفل دلمهای بزرگ
نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
1 بسته پنیر پیتزای رندهشده
مقداری روغن برای سرخ كردن
طرز تهیه:
1. پیاز را پوست گرفته و خرد كنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد كنید. فلفل دلمهای را هم پاك كرده، شسته و نگینی خرد كنید.
2. در تابهای كمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفلدلمهای را در روغن تفت دهید. مرغ پختهشده را ریشریش كرده و به تابه اضافه كنید.
3. برای مزهدار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنید. حالا حرارت را خاموش كنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذارید.
4. خمیر پیراشكی را آماده كرده، وسط آن به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و كمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شكل درست کنید.
5. در تابهای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشكیهای آماده را در روغن سرخ كنید.
6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشكیها، آنها را از روغن خارج كرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.