خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیراشكی مرغ و پنیر 

    یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

    مواد لازم برای 4نفر

    1 بسته خمیر پیراشكی آماده
    200 گرم قارچ
    1 عدد سینه مرغ پخته‌شده
    1 عدد پیاز متوسط
    1 عدد فلفل دلمه‌ای بزرگ
    نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
    1 بسته پنیر پیتزای رنده‌شده
    مقداری روغن برای سرخ كردن

    طرز تهیه:

    1. پیاز را پوست گرفته و خرد كنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد كنید. فلفل دلمه‌ای را هم پاك كرده، شسته و نگینی خرد كنید.

    2. در تابه‌ای كمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن تفت دهید. مرغ پخته‌شده را ریش‌ریش كرده و به تابه اضافه كنید.

    3. برای مزه‌دار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنید. حالا حرارت را خاموش كنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذارید.

    4. خمیر پیراشكی را آماده كرده، وسط آن به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و كمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شكل درست کنید.

    5. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشكی‌های آماده را در روغن سرخ كنید.

    6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشكی‌ها، آنها را از روغن خارج كرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان