#قارچ سوخاری با سیب زمینی مجلسی
سیب زمینی ۲عدد
قارچ ۱بسته
پودر سوخاری دانه درشت ۱پیمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
روغن به میزان لازم
نمک مقداری
طرز تهیه:
برای سیب زمینی هامون ابتدا اونا رو پوست کنده و برشهای یه اندازه میزنیم(خلالی)، یه قابلمه رو آب میریزیم و میذاریم به جوش بیاد و مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و سیب زمینی هامون و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بهش زمان میدیم نه بیشتر، چون ما میخایم سیب زمینی حالتش و از دست نده وفقط نیم پز بشه، سپس آبکشش میکنیم و میذاریم خوب آبش کشیده شه و در روغن فراوون و داغ با شعله بالا سرخش میکنیم، شعله باید زیاد باشه چون این سیب زمینی بخاطر نیم پز بودنش باید سریع سرخ بشه.
حالا میریم سراغ قارچ
برای تهیه قارچ سوخاری ابتدا باید قارچامون و خوب بشوییم ، این نکته رو هم فراموش نکنید که برای تهیه قارچ سوخاری از قارچهای کوچک استفاده کنید.
تخم مرغها رو در ظرفی جدا خوب هم میزنیم و در ظرفهاییی جداگانه آرد و پودر سوخاری را آماده میکنیم
به ترتیب اول قارچهامون و توی تخم مرغ زده شده بعد آرد و دوباره تخم مرغ و در آخر هم پودر سوخاری میغلتونیم و در روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنیم.