هويج پلو
هويجو درشت رنده مى کنيم تو ماهيتابه با روغن و کمى آب و گلاب و شکر بسته به مقداره هويجتون مى ذاريم بپزه بعد که آبش کم شد زعفران اضافه مى کنيم.بايد هويج شيرين و طعمه گلاب و زعفران داشته باشه.برنجو من کته مى کنم بعد که آبش کشيده شد مى ريزم تو ظرفه ديگه,و يک عدد تخم مرغ و يک ق غ ماست و زعفران قاطى مى کنم ميريزم کف قابلمه وبعد لايه لايه برنج و هويج پخته شدرو ميريزم تا آخر و در قابلمه رو ميذارم تا دم بکشه و ته چينشم بپزه. مقدارى هويجم براى تزيين نگه داريد.مرغم هرجور خودتون دوست داشته باشيد مى پزيد من پيازو تفت مى دم با مرغ و بعد آب اضافه کرده وزعفران و يک ق چ رب و گوجه فرنگى و برگه کرفس مى پزم.