خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نافله خوزستانی 

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده  ۵۰۰ گرم

    آرد نخودچی  ۵۰۰ گرم

    پیاز بزرگ  ۴ عدد

    سركه  ۱ فنجان

    شكر  ۲ فنجان

    آب  ۵ پیمانه

    كره  به مقدار لازم

    نعنا خشک  به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

    ۲- مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.

    ۳- سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

    سایر نکات

    1)بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید.

    2)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان