#ته_چین_اسفناج
ته چين مرغ با اسفناج
مواد لازم : اسفناج پاک کرده نیم کیلو
مرغ پخته و خرد شده ۴ -٥ تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
ماست چکیده یا سفت ۲ تا ۳ لیوان
تخم مرغ ٥-٦ عدد
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب موخلوط بشه و یکدست. برنج رو به روش معمول آبکش کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه.