
درست کردن چیکن تریاکی و آناناس
تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی بهکار میرود و سس آن ترش و شیرین است .
مواد لازم برای چیکن تریاکی : سویا سس۱/۳ لیوان سیر خرد شده ۱ عدد سرکه سفید۱/۴ لیوان آرد۱ قاشق غذا خوری کره۱ قاشق غذا خوری شکر۱ قاشق غذا خوری آناناس۱ قوطی ( کمپوت ۵۰۰ گرمی ) ران مرغ بدون پوست و استخوان۴ عدد
طرز تهیه چیکن تریاکی : ۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید. ۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید. ۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف. ۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.