کوفته تبریزی
👈مواد لازم:يك پيمانه برنج آبكش شده، پياز چرخ شده بدون اب يك متوسط، لپه نيم پز سه قاشق غ، نيم كيلو گوشت چرخ كرده، سبزى معطر مخصوص كوفته، آلو بخارا، زرشك و گردو، رب و پياز داغ،نمك و فلفل و زردچوبه .
.
👈پياز رو با گوشت حسابى ورز ميديم بعد برنج و لپه رو اضافه و ورز ميديم(حساااابي ورز ميديماا) و سبزى معطر رو هم داخل مواد ميريزيم و همينطور نمك و ادويه رو و مواد رو نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم بمونه. از مواد گلوله هايي درست ميكنيم و وسطش رو ب دلخواه الو و گردو و زرشك خيس خورده قرار ميديم و تو قابلمه با سس كه شامل پياز داغ و رب و آلو بخارا و نمك و فلفل هست و در حال جوشه قرار ميديم حدود ٤٥ دقيقه با حرارت معمولي.
👈🏼ميشه لپه رو هم چرخ كرد و اضافه كرد.