.
شاورما مرغ
⭕️مواد لازم برای مرغ:
سینه مرغ=1 عدد
روغن زیتون=1/3 لیوان
آبلیمو=1/3لیوان
ادویه مخلوط=۱ قاشق مرباخوری(من از ادویه مرغ وماهی استفاده کردم )
نمک و پودر فلفل قرمز=به مقدار لازم
ماست=نصف لیوان
●مواد لازم برای سالاد:
کاهو خرد شده+خیار شور خرد شده+گوجه فرنگی
●مواد لازم برای سس شاورما:
ماست غلیظ=نصف لیوان
ارده=2 قاشق غذاخوری
پودر سیر=1 قاشق مرباخوری( یا چند حبه سیر کاملا له شده)
نمک و فلفل=به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید .( من چون یکمرتبه تصمیم گرفتم که درست کنم حدود دوساعت استراحت دادم)😆 مرغ را از یخچال خارج کرده به صورت خلال خرد کرده در مقداری کره( اگر نخواستید کمی روغن) در ماهیتابه نسوز تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
● طرز تهیه سس شاورما
تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید.( من نمیدونستم یه قاشق مربا خوری مایونز هم اضافه کردم که حتما دفعه بعد
●طرز تهیه شاورما:
نان شاورما را بازکرده روی آن با قاشق کمی از سس بریزید و پهن کنید حالا مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید.
نان شاورما را رول کرده و دور آنرا فویل یا کاغذ ساندویچ (کاغذ روغنی) بپیچید.
من موقع خوردن شاورما بازم سس میریختم بسسسسکه خااااص بود این سس
.
➖نکته:
چون وقت نداشتم مرغ رو از همون اول خلال کردم بعد در مایع به مدت 2 ساعت استراحت دادم.
میتونید قبل از سرخ کردن مرغ یک عدد پیاز رو خلالی کرده سرخ کنید.
پ.ن: نون پیتا یا نون لبنانی رو میتونید از سوپری تهیه کنید دوستان عزیز.
امیدوارم این خوراک خوشمزه رو حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
نوووووش جان
