کوفته مرغ خوشمزه
سینه مرغ یک کیلو
پیاز ۲ عدد متوسط
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳-۲ عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری آب لیمو نصف استکان کوچک
پودر سوخاری به میزان دلخواه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
زرشک نصف فنجان رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار
دلخواه طرز تهیه: سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. رب را با کمی روغن تفت دهید و ۴-۳ لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید. سپس مخلوط مواد مرغ را ۶-۵ قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید. وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار داده و مجدداً به صورت کوفته در آورید. بعد در آبی که به طور ملایم می جوشد، قرار دهید تا کوفته ها آماده شود. نکات مهم: این نوع کوفته باید کم آب باشد. در انتهای پخت رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل ۱۰- ۸ عدد سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استانبولی آب پز شده را با آب لیمو به آب کوفته اضافه کنید و آنها را در ظرف گودی کشیده و سرمیز ببرید می توانید قبل از قرار دادن کوفته در آب جوش، آنها را در روغن کمی سرخ کرده و سپس در آب جوش قرار دهید.