ماهی تیلا پیلا سوخاری
فیله ماهی تیلا پیا : 600 گرم
پیاز درشت : یک عدد
فلفل دلمه درشت : یک عدد
رنده پوست لیمو ترش : رنده یک عدد
آب لیمو ترش تازه : آب یک عدد لیموترش درشت
نمک : یک قاشق چایخوری
فلفل : 1/4 قاشق چایخوری
ادویه مخصوص ماهی : یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری طعم دار شده : به میزان لازم
آرد سوخاری پیاز و سیر آمون :یک بسته
روغن : برای سرخ کردن
سبزیجات دور چین : به میزان لازم
یک ماهی بدون استخوان، پرورشی و خوشمزه.
بعد از یخ زدایی و شستشو در یک کاسه بزرگ ماهی ها را ریخته و رنده لیمو و اب لیمو و پیاز خلال شده و فلفل خلال شده را اضافه کنید.
می توانید به این ترکیب سیر خرد شده تازه هم اضافه کنید.
البته این ماهی یکی دیگر از خصوصیات خوبش این است که بوی خیلی کمی دارد. و نیازی به خواباندن طولانی مدت در مواد ندارد.
به هر حال بعد از اینکه یک تا چند ساعتی ماهی ها در مواد مزه دار شدند نوبت می رسد به کاور کردن.
برای این منظور نیاز دارید به آرد سوخاری طعم دار که یا باید خودتان درستش کنید یا از برندهای خوب آماده استفاده کنید.
ترکیب آرد گندم معمولی با انواع ادویه های دلخواه مثل زردچوبه، فلفل های سیاه و قرمز، دارچین خیلی کم، زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پودر انبه و ....
مقداری از آرد سوخاری طعم دا را در یک کاسه بزرگ بریزید و کم کم آب اضافه کنید تا جایی که یک مایع نسبتا غلیظی داشته باشید.
نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد.
حالا ماهی ها را یکی یکی در این مواد زده و بعد در یک کیسه فریزر از آرد سوخاری ریخته و ماهی را داخلش بیندازید و درش را ببندید و محکم کیسه را تکان دهید تا همه جای ماهی به آرد سوخاری آغشته شود و یک کاور یکدست و مناسبی دور ماهی را بگیرد. وقتی تمام ماهی ها را به این روش آماده کردید آن ا را داخل روغن سرخ کنید.
و در کنار این ماهی های خوشمزه می توانید انواع سبزیجاتی مثل گل کلم، بروکلی، هویج، سیب زمینی سرخ شده یا پوره شده، لوبیا سبز، نخود فرنگی و ... را سروکنید.
در ضمن لیموی تازه و سالاد را هم در کنار این غذا فراموش نکنید.