خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بریوش ژامبون مرغ

    مواد لازم :

    آرد : 2 ليوان

    تخم‌ مرغ : 2 عدد

    کره : 90 گرم

    نمک : 1 قاشق چايخوری

    شکر: 1 قاشق چايخوری

    آب ولرم : 1/4 ليوان

    زرده‌ تخم‌ مرغ (برای تزيين) : 1 عدد

    زعفران دم کرده (برای تزيين) : کمی

    شير (برای تزيين) : يک قاشق چايخوری

    پودر خمير ترش ريز : 1 قاشق سوپخوری

    پودرارگانو (مرزنجوش) : نصف قاشق چايخوری

    نمک بلوری درشت : کمی

    مواد لازم برای داخل بريوش:پياز کوچک : يک عدد

    ژامبون مرغ : 125 گرم (چهارگوش خرد شود)

    قارچ : 100 گرم (خرد شود)

    پيازچه : 3 عدد ساقه متوسط

    روغن سرخ کردنی : به اندازه لازم

    طرز تهيه خمير بریوش :👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

    - ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    - پودر خمير ترش را با شکر و آب گرم در ظرفی ریخته با هم مخلوط می کنیم، درب ظرف را به مدت 10 دقیقه گذاشته تا حجم مواد دو برابر شود.

    - آرد، پودرارگانو و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط می کنيم.

    - زرده تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال زده، سپس به ظرف حاری آرداضافه می کنیم و مايه خمير به عمل آمده را نيز به آن می افزاييم.

    - خمير را به مدت 10 دقیقه ورز می دهيم.

    - کره را به قطعات کوچکی تقسيم کرده به خمير افزوده و مجدد آن را به مدت 5 دقیقه ورز می دهيم.(خمیر نباید به دست بچسبد. اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به خمیر اضافه می کنیم.)

    - خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا ور بیاید (مدت زمان بستگي به گرمای محيط دارد).

    - به اندازه یک گلوله کوچک از خمير ور آمده را برداشته، وسط خمیر را گود می کنیم و يک قاشق سوپخوری از مواد آماده شده داخل خمیر قرار داده و گلوله می کنيم.

    - خمیرهای آماده شده را در قالب‌های تارت که با روغن مايع چرب کرده‌ايم قرار می دهيم. سپس زرده‌ تخم‌مرغ، زعفران دم کرده و شير را با هم مخلوط کرده، با برس روی خمير می ماليم.

    - قالب ها را در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاريم تا بریوش ها پخته و روی آن طلايی شود.

    طرز تهيه مواد داخل بريوش :

    - پياز را ریز خرد کرده در روغن، كمی تفت می دهيم تا نرم شود.

    - پيازچه ها،  قارچ و ژامبون را ریز خرد کرده ، درون ماهیتابه می ریزیم و با حرارت بالا كمی تفت می دهيم (توجه كنيد قارچ آب نياندازد).

    نکته :- خمیرهای آماده شده بریوش را به جای فر می توانیم در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ هم سرخ کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان