چلو دیزی (غذای کاشانی)
مواد لازم
برنج : 4 پیمانه
لوبیای چشم بلبلی : 2 پیمانه
گوشت بره ( سردست یا ران) : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد متوسط
زردچوبه : سه قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
روغن : 100 گرم (نصف لیوان معمولی)
نمک و زردچوبه : 2 قاشق چایخوری
🔵 طرز تهیه 🔵
1- پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود
2- سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود
3- گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد
4- پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود
5- پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.