آبگوشت_معطر (ترش) 🎈⛱
🔴مواد لازم برای۶ نفر🔴 🍞
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه سبز 0.5 کیلوگرم
گوشت ۷۵۰ گرم
دنبه ۴۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
سبزی (شامل نعنا و جعفری(نعنا کمتر باشد)) 0.5 کیلوگرم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه🔴 🍲
۱- ابتدا گوشت و دنبه را كاملا شسته و خشك میكنیم .
۲- پیاز را پوست كنده و میشوییم و به 4قسمت تقسیم میكنیم.
۳- دنبه را داخل ظرف مناسب برای طبخ آبگوشت قرار داده و آن را آب میكنیم
۴- بعد پیاز را اضافه كرده و داخل دنبه تفت میدهیم و بعد كمی زردچوبه و 1قاشق غذاخوری زعفران را اضافه كرده و گوشت را به آن اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
۵- سپس لپه شسته شده را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم و اجازه میدهیم گوشت با 5تا6لیوان آب بپزد.
۶- گوجه سبزها را میشوییم و با مقداری آب و نمك میپزیم و بعد از صافی رد كرده و خوب گوشت آن را از پوست و هسته جدا میكنیم.
۷- سبزی را شسته و ریز خرد میكنیم و با مقداری روغن تفت داده و كاملا سرخ میكنیم و بعد از نیم پز شدن گوشت به غذا اضافه میكنیم.
۸- در اواخر پخت گوشت، پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را تمیز می شوئیم.
۹- سپس سیب زمینی را به همراه مقداری نمک، فلفل ،بقیه زعفران و عصاره گوجه سبز داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
۱۰- سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم.
🔴سایر نکات🔴 🚦
در صورت تمایل مقداری رب آلوچه یا رب انار ترش هم به غذا اضافه كنید
لپه را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد مصرف كنید
میتوانید از 2عدد لیمو عمانی هم داخل غذا استفاده كنید
در صورت تمایل به جای لپه از حبوبات دلخواه دیگری استفاده كنید.