برد بلاو
🔴مواد لازم برای۴ نفر🔴 🍚
برنج ۳ پیمانه
سیب زمینی (نگینی شود) ۲ عدد
پیاز (نگینی شود) ۱ عدد
مرغ پخته شده ۲۵۰ گرم
زرشک ۱ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب به مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔴طرز تهیه🔴 🍛
۱- آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.
روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
۲- مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در اب مرغ بپزید.
۳- سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
۴- سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید... زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید.... اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.
۵- حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.
۶- ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.
۷- روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
۸- حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج میبندیم... روی خمیر را نیز چرب میکنیم.
۹- ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید.
🔴سایر نکات🔴 🚦
ادویه در این غذا اهمیت دارد
برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید
خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.
------------------------