سوگی؛ غذای پُرطرفدار بچه ها
⭕️سوگی نوعی کرپ است که با موادی مانند مواد ماکارونی پر می شود. اگر قصد تنوع در وعده های غذایی تان را داشتین، این غذا گزینه خوبی است و شما را به هدفتان می رساند.
🌺 مواد اولیه:
تخم مرغ 5 عدد
آرد 1 و 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
خامه 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
زعفران حل شده 1 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
(مواد سس گوشتی سوگی) 300 گرم
جعفری خرد شده 5 قاشق غذا خوری
⭕️مناسب برای: جشن تولد
🌺 مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.
🌺طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد):
1- تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود.
2- تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.
3- سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقطجعفری و پنیر و زرشک میریزیم.
4- در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.