[Forwarded from یلدا]
🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷
میگو_سوته_باپوره_سیب زمینی
غذای عالی و شیک امروزمون
جنوبیها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست میکنند. میگو سوته یکی از این غذاهاست. اين خوراك را با پوره سيب زميني بخوريد تاخوشمزه تر شود .
مواد لازم براي ۲ نفر
۳۰۰ گرم میگو۳۰۰ گرم قارچ۱ دسته جعفری خرد شده۱ عدد قرص عصاره گوشت یا مرغ۲ ق س آرد گندم۵۰ گرم کرهمواد لازم برای پوره سیبزمینی۲ عدد سیبزمینی متوسط۵۰ گرم خامه۱ پیمانه شیر۵۰ گرم کرهنمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا پوره سیبزمینی را آماده کنید. بهاینترتیب که سیبزمینیها را آبپز کرده و پوست بگیرید، سپس آنها را در یککاسه مناسب له کنید.
۲٫ سیبزمینیهای لهشده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آن کره بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
۳٫ بعد از ده دقیقه خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا پوره گرم بماند. در این میان میگو سوته را آماده کنید.
۴٫ کره را با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، میگوها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۵٫ قارچها را بهصورت ورقهای خرد کنید. بعد از ۵ دقیقه که از تفت دادن میگوها گذشت، قارچها را داخل تابه بریزید و آن را همراه با میگو تفت دهید. آرد و عصاره را هم داخل تابه بریزید. حالا یک لیوان آب آرامآرام به مواد داخل تابه اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بهآرامی هم بزنید تا سس کرمرنگی حاصل شود، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از ۳-۲ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
۶٫ میگو سوته را در ظرف موردنظر بریزید و آن را با پوره سیبزمینی تزیین کنید.
یه جور دیگه
– میتوانید به جای پوره سیبزمینی از سیبزمینی سرخشده استفاده کنید.
– میتوانید به جای تركيب عصاره ،از یک فنجان آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.
نوش جانتون