خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کله پاچه

    مواد لازم

    کله گوسفند دو نصف شده و تمیز

    پاچه گوسفند تمیز شده

    برگ بو

    چند دانه هل

    سیر دو تا سه حبه

    2 عدد پیاز درشت

    زردچوبه و کمی ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای )

    نمک به مقدار دلخواه

    فلفل قرمز تند یا پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )

     

    فلفل سیاه

    یک پیمانه نخود خیس کرده

    به جای مواد بالا میتوانید از کله و پاچه گوساله که به زینگ معروف است استفاده کنید 

    طرز تهیه:

    معمولا در سوپرمارکت های کله , پاچه تمیز و خرد شده عرضه میشود ولی به هرحال مراقب باشید و اگر تمیز نیست مجددا آنهارا تمیز کنید وسپس داخل قابلمه با کمی آب سرد بار کنید تا کف کن و تمام کف آنرا بگیرید . سپس با آب سرد زیاد و پیاز خرد شده و سیر و زردچوبه و برگ بو و ادویه مخلوطو فلفل ها بار کنید . کله پاچه باید با حرارت ملایم در مدتی طولانی پخته شود . آب کله پاچه با نان به مصرف ترید میرسد . پاشیدن دارچین را فراموش نکنید زیرا چربی خون را پاین میاره و همراه غذا لیموترش هم حتما سرو کنید . سعی کنید کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.

    برخی هم فقط زبان و مغز یا حتی پاچه را جداگانه طبخ میکنند . برخی مغز را پس از پختن در انتهای پخت جدا میکنند و هنگام تهیه ترید له میکنند و داخل آبگوشت ریخته و با ترید میل میکنند . به هرحال پودر دارچین و فلفل طبیعت سرد غذا را خنثی میکند . 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان