خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی قزل آلا در فر

    شکم ماهی را باز کنید و داخلش را تمیز کنید بعد بذارید برای 1 تا 2 ساعت داخل آب لیمو یا آب نارنج، نمک، فلفل و کمی روغن مایع ( میتونین حذف کنید ) و سیر رنده شده و کمی زردچوبه بمونه تا حسابی مزه دار بشه.

    برای مزه دار کردن از خیلی ادویه های دیگه میشه استفاده کنید مثل تخم گشنیز - دارچین - پودر سیر - زنجبیل - زعفران ( من فعلا از ادویه خیلی کم استفاده میکنم)

    بعد ته ظرف مورد نظر را که مال من تفلون بود را چرب کنید نمک بزنید بذارید روی حرارت داغ بشه و ماهی را بندارین توش و بعد بذارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد برای مدت یک ساعت بمونه بهش هم سر بزنید مدام که یک وقت نسوزه. اگه ماهی بزرگ باشه برای امتحان پختش یک خلال دندون بکنید نوش اگه از توی ماهی آب زد بیرون یعنی بازم لازمه که توی فر بمونه . اگه ظرف مورد نظرتون را داغ نکنید و همینطوری بذارید توی فر ماهیتون میچسبه و نمیتونین درست حسابی درش بیارین.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان