پاي مرغ و قارچ
براي كراست:
آرد ٢٥٠ گرم
نمك يك نيشگون
كره سرد١٢٠ گرم
آرد و نمك را داخل يك كاسه ريخته و كره را اضافه كنيد و باكمك يك چاقو كره را را به آرد مخلوط كنيد تا حالت شن مرطوب پيدا كند سپس دو قاشق آب يخ اضافه كنيد و با يك چاقوي لبه گرد مخلوط كنيد، در صورت نياز كم كم آب يخ بيشتري اضافه كنيد و مخلوط كنيد و سعي كنيد كمترين مقدار آب را استفاده كنيد تا خمير تردتري داشته باشيد. وقتي حالت خميري پيدا كرد با نوك انگشتان خمير را گرد كنيد وسلفون بپيچيد و براي حداقل نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد
براي فيلينگ:
سينه مرغ دو عدد، پوست كنده و خرد كنيد
قارچ دكمه اي ٢٠٠ گرم، خرد كنيد
روغن زيتون ٢ ق غ
كره ٣٠ گرم
آرد ٣٠ گرم
طعم دهنده مرغ يك عدد
شير ١٥٠ ميليليتر
آب ١٥٠ ميليليتر
جعفري خرد شده ٢ ق غ
يك تخم مرغ و سه ق غ شير يا آب براي اگ واش
بشقاب تارت يا قالب ٢٤ سانتيمتري
*فر را با ٢٢٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد
*روغن زيتون را در تابه ريخته و مرغ را اضافه كنيد و سه چهار دقيقه تفت دهيد و هم بزنيد سپس قارچ را اضافه كرده و ٤ تا ٥ دقيقه تفت دهيد، تا زماني كه مرغ پخته و قارچ نرم شود، سپس مرغ و قارچ را از تابه خارج كنيد. كره را داخل تابه بريزيد و وقتي ذوب شد آرد را اضافه كرده و كمي تفت دهيد سپس شير و آب را اضافه كرده و تا يك سس نرم بدست بياد بعد عصاره مرغ را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا حل شود، سپس مرغ و قارچ وجعفري رااضافه كرده و اگر لازم بود نمك و ادويه بزنيد و تابه را كنار بگذاريد تا مواد فيلينگ خنك شود
*خمير را نصف كرده و نصف خمير را به صورت يك دايره بزرگ باز كنيد و داخل قالب پهن كنيد، فيلينگ مرغ كه خنك شده را داخل آن بريزيد
نصف ديگر خمير را به صورت يك دايره بزرگ باز كنيد و روي قالب قرار داده، اضافه هاي خمير ببريد و لبه هاي خمير زير و رو را با فشار انگشت ياچنگال به هم بچسبانيد، از اضافه خمير ميتوانيد براي تزيين استفاده كنيد و كمي مرطوب كرده و روي خمير قرار دهيد و سطح آن را با مخلوط تخم مرغ و شير براش كنيد
قبل از قرار دادن پاي در فر روي خمير چند شكاف براي خارج شدن بخار ايجاد كنيد و براي ٤٠ تا ٤٥ دقيقه يا تا زماني كه خمير طلايي شود در فر قرار دهيد