خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

     دلمه فلفل دلمه,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته ۱ فنجان

     آب  ۲ فنجان

    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

    پیاز خرد شده  ۱ عدد

     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    سس مارینا ۲ فنجان

     عصاره گوشت  ۱ فنجان

    سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

    گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم

    سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم

     گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم

     جعفری خرد شده یک چهارم فنجان

    سیر له شده ۴ حبه

    نمک ۲ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری

    فلفل هندی چند عدد

    * فلفل دلمه سبز ۴ عدد

    پنیر پارمیسان ۱ فنجان

    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان