پاستا پنه با سس خامه
سینه مرغ رو خلالی خورد کردم. داخل نمک و ابلیمو استراحت دادم. تا خوب مزه دار شه. بعد برش های مرغ رو با حرارت بالا با کمی روغن تفت دادم و با فلفل سیاه و خیلی کم زردچوبه پختم. پاستا پنه رو هم جدا پختم تا خوب مغز پخت شه. مرغ رو بعد از پخت داخل فر کمی گریل کردم. دو حبه سیر رو رنده ریز کردم.
داخل ظرف کمی تفت دادم. پنه رو ریختم با سیر مخلوط کردم. یک تفت کوچیک. فلفل دلمه قرمز خلالی هم ریختم و در اخر 3 ق خامه اضافه کردم و کمی تفت دادم مرغ را هم اضافه کردم.
در ظرف سرو ریخته مقداری از مرغ رو واسه تزیین نگه داشتم و ریختم. پنیر پارمزان و ریحون و جعفری خورد شده رو در اخر اضافه کردم. این پاستا باید داغ داغ سرو شه. نوش جان