پیراشکی کالباس گل رز
🌹 مواد لازم:
فلفل دلمه ای به میزان لازم
ژامبون به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ چهارم لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
ماست نصف لیوان
آرد ۲ و نیم لیوان
گوجه فرنگی به میزان لازم
🌹 طرز تهیه:
جهت تهیه پیراشکی کالباس در ابتدای آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا هواخورده و سبک شوند.ماست و شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکنواخت شوند.
شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود و بعد پودر خمیر مایه را با آن مخلوط کرده و ۱۵دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. سپس آن را به همراه شکر به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کرده و ۳ دقیقه به آنها استراحت دهید. مخلوط آرد را کم کم به مواد افزوده و خوب مخلوط نمائید، با کمک دست تان به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید، روی کاسه را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود.
پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و اجازه دهید داخل توری کاملا روغنش برود. خیار شور را نگینی خرد کرده و هر ژامبون دایره شکلی را از وسط نصف کنید.
قسمت پایینی هر خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی آنها خیار شور، فلفل دلمه ای و ژامبون قرار دهید، لایه بالایی خمیر را روی لایه پایین برگردانید سپس به شکل گل رز رول کنید.
رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن فراوان سرخ کنید.