خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت آلو اسفناج

     مواد لازم:

    گوشت گوسفندی 300 گرم  .  اسفناج تازه 700 گرم  .  تره 300 گرم

    آلو خورشتی 200 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  سیر 1 عدد  .  نمک و فلفل مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : 

    گوشت ها را درشت خرد کنید و بهمراه 1 پیاز ، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( در زمان پخت گوشت نمک اضافه نکنید ).

    داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و 1 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده ( ریز خرد شده ) را اضافه کنید ، مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط اسفناج تفت داده شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود 3-2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) ، در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.

     

    نکته ها : 👌👌👌

    آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید ، میتوانید بجای گوشت از مرغ هم استفاده کنید ( طعم این خورشت با مرغ هم عالی میباشد ) ؛ در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا اب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش تری داشته باشید.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان