خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کیک بروکلی و چدار

     این غذای لذیذ را می توانید هم به عنوان وعدۀ اصلی (صبحانه، ناهار، شام) و یا میان وعده نوش جان کنید.

    ✨ نکاتی در رابطه با تهیۀ کیک بروکلی و چدار :

    ۱- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.

    ۲- جوز را قبل از مصرف، پودر کنید.

    ✨مواد اولیه :

    ✏️ بروکلی ۲۸۰ گرم

    ✏️ تخم مرغ ۶ عدد بزرگ

    ✏️ جوز ۱/۸ قاشق چای خوری

    ✏️ شیر پرچرب ۱/۲ فنجان

    ✏️ پنیر چدار ۸۵ گرم

    ✏️ کره به میزان لازم

    ✏️نمک و فلفل به میزان لازم

    🍴دستورالعمل :

    ۱- فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ قالب ۲۰۰ گرمی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. یک قابلمۀ متوسط از آب نمک را به جوش بیاورید و بروکلی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد سپس آبکشی کنید. کمی که بروکلی ها خشک شد، آن ها را درشت خرد کنید.

    ۲- در یک کاسۀ بزرگ، تخم مرغ ها، شیر پر چرب، نصف قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل و یک هشتم قاشق چایخوری جوز را اضافه کنید و داخل بروکلی و پنیر هم بزنید.

    ۳- مخلوط را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و داخل فر بگذارید، حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. این غذا را می توانید با نان ترد و یا سالاد تزیین کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان