خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پيراشكي با خمير آماده

    گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌‌دهيم و سپس نمك، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

    پيراشكي با خمير آماده

    مواد لازم براي 30 عدد پيراشكي:

    گوشت چرخ كرده: 250 گرم

    قارچ: نيم كيلو 

    زرشك: 2 قاشق غذاخوري

    پياز داغ:‌ 3 قاشق غذاخوري 

    رب: 2 قاشق غذاخوري 

    خمير آماده پيراشكي: 2 بسته 

    نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم 

    آويشن و جعفري خشك: به مقدار لازم

    طرز تهيه: 

    گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌‌دهيم و سپس نمك، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. مواد كه كمي تفت داده شد، نصف استكان آب روي گوشت چرخ كرده مي‌ريزيم و حرارت را تنظيم مي‌كنيم و مي‌‌گذاريم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف ديگري مي‌ريزيم و به آن نمك و روغن و چند قطره آبليمو اضافه كرده و روي حرارت زياد مي‌پزيم. 

    سپس قارچ، زرشك، جعفري و آويشن را هم به مخلوط گوشت‌چرخ‌كرده اضافه مي‌كنيم. بعد از اين ‌كه آب گوشت چرخ كرده كاملا كشيده شد، از مايه گوشتي يك قاشق غذاخوري پُر وسط خمير مي‌‌گذاريم و دو طرف خمير را روي هم مي‌‌آوريم و كناره‌هاي آن را با انگشت چين مي‌‌دهيم. حالا پيراشكي‌ها براي سرخ شدن آماده‌اند اما اگرخميرآماده در دسترس نداريد به روش زير آن را تهيه كنيد.

    مواد لازم براي خمير پيراشكي: 

    آرد: 2 ليوان

    پودر خميرمايه: يك قاشق غذاخوري

    روغن جامد: 2 قاشق غذاخوري 

    تخم‌مرغ: 2 عدد

    نمك: يك قاشق چايخوري

    طرز تهيه خمير پيراشكي: پودر خميرمايه را در نصف استكان آب‌ولرم خوب حل مي‌‌كنيم و مي‌‌گذاريم نيم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفي آرد را ريخته و تخم‌مرغ‌‌ها و خمير مايه و نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم. بعد روغن را به آن اضافه و خوب مخلوط مي‌‌كنيم تا خمير لطيفي تهيه شود و به دست نچسبد. اگر خمير كمي شل بود و به دست مي‌چسبيد كمي آرد به آن اضافه مي‌‌كنيم ولي آرد نبايد آنقدر زياد باشد كه خمير خشك و شكننده شود. خمير را مدت يك‌ ساعت در جاي گرمي مي‌‌گذاريم تا ور بيايد (خمير بعد از ور آمدن كاملا پُف مي‌كند و پوك مي‌شود).

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان