طرز تهيه كتلت مرغ و هويج
***********************
مواد لازم (براي 4 نفر):
گوشت مرغ 400 گرم
لپه دو سوم ليوان
تخممرغ 1 عدد
هويج رنده شده نصف ليوان
گشنيز تازه 1 ليوان
گوجه فرنگي متوسط 4 عدد
پياز متوسط 1 عدد متوسط
نمك، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ كردني 5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
- ابتدا گوشت مرغ را چرخ كنيد.
- سپس لپهاي را كه از قبل پخته شده، به همراه پياز و هويج رندهشده، تخممرغ و گشنيز خردشده و ادويهها به آن بيفزاييد و با هم ورز بدهيد.
- در تابهاي كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردني در آن ريختهايد و داغ شده است، كتلت ها را سرخ كنيد.
- گوجهفرنگيهاي رندهشده را با كمي نمك و فلفل مزهدار كنيد و روي كتلتهاي سرخ شده بريزيد.
- سپس غذا را چند دقيقهاي روي حرارت ملايم بگذاريد تا گوجه فرنگي ها هم بپزند.
- سپس آن را ميل كنيد.