خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهيه كتلت مرغ و هويج 
    ***********************


    مواد لازم (براي 4 نفر): 
    گوشت مرغ 400 گرم

    لپه دو سوم ليوان

    تخم‌مرغ 1 عدد

    هويج رنده شده نصف ليوان

    گشنيز تازه 1 ليوان

    گوجه فرنگي متوسط 4 عدد 

    پياز متوسط 1 عدد متوسط 

    نمك، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان دلخواه

    روغن مخصوص سرخ كردني 5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:
    - ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنيد.

    - سپس لپه‌اي را كه از قبل پخته شده، به همراه پياز و هويج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنيز خرد‌شده و ادويه‌ها به آن بيفزاييد و با هم ورز بدهيد.

    - در تابه‌اي كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردني در آن ريخته‌ايد و داغ شده است، كتلت ها را سرخ كنيد.

    - گوجه‌فرنگي‌هاي رنده‌شده را با كمي نمك و فلفل مزه‌دار كنيد و روي كتلت‌هاي سرخ شده بريزيد.

    - سپس غذا را چند دقيقه‌اي روي حرارت ملايم بگذاريد تا گوجه فرنگي ها هم بپزند.

    - سپس آن را ميل كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان