
كوكوي ميگو با گشنيزو جعفري
مواد لازم:
ميگو: 200 گرم؛ تخم مرغ: 3 عدد بزرگ؛ گشنيز و پيازچه: 500 گرم؛ نمك و فلفل: به ميزان لازم؛ سير: 2 حبه؛ آرد ذرت: 1 قاشق غذا خوري پر؛ روغن: براي سرخ كردن.
طرز تهيه:
ميگو را چرخ كرده يا با غذا ساز خوب خرد مي كنيم. در ظرفي سير را ريز رنده مي كنيم و ميگوي چرخ شده را روي آن مي ريزيم. پيازچه و گشنيز را با قيچي مخصوص آشپزخانه ريز مي كنيم و به مواد اضافه مي كنيم. تخم مرغ ها را مي افزاييم. يك قاشق آرد ذرت روي مواد مي ريزيم و خوب مخلوط مي كنيم. سپس كوكو را در روغن سرخ مي كنيم.
اين كوكو بايد ضخيم باشد و نبايد زياد آن را در تابه نازك كنيم. با حرارت كم دو طرف كوكو را سرخ مي كنيم تا طلايي شود. پس از پخت، كوكو را به اشكال نامساوي برش مي زنيم و در ظرف مناسب سرو مي كنيم. مي توان روي آن را با گشنيز و پيازچه تزيين كرد.
نكته:
در صورتي كه آرد ذرت در دسترس نبود، مي توان از معادل همين مقدار آرد گندم استفاده كرد.