خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكو بادمجان كبابي







    مواد لازم:
    بادمجان كبابي پوست كنده 7 عدد
    تخم‌مرغ 5عدد
    پياز متوسط يك عدد
    روغن مايع 4 قاشق غذاخوري
    نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهيه:
    پياز را پوست كنده و در ميكسر خرد مي‌كنيم و سپس بادمجان‌هاي كبابي را به آن اضافه كرده و خوب له مي‌كنيم و سپس نمك و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه كرده و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در مخلوط مي‌شكنيم و هم مي‌زنيم تا مايه كوكو يك‌دست شود. سپس در تابه روغن مي‌ريزيم و بعد از داغ شدن روغن, مايه كوكو را در تابه ريخته و با حرارت ملايم مي‌گذاريم بپزد. بعد از اين‌كه يك‌طرف كوكو پخته شد آن‌را برمي‌گردانيم تا طرف ديگر كوكو هم بپزد.
    اين كوكو را مي‌توانيم در فر هم بپزيم در اين صورت فقط دو قاشق غذاخوري روغن در ظرف بريزيد و مايه را داخل ظرف بريزيد و در فر بگذاريد.
    من اين كوكو را در فر درست كردم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان