#ﭘﺎﻱ_ﭘﺎﺳﺘﺎ
.
ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺭﯾﮕﺎﺗﻮﻧﯽ ۴۰۰ ﮔﺮﻡ
ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﯿﺎﺯ ۱ ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
ﻗﺎﺭﭺ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻨﯿﺮ ( ﭘﯿﺘﺰﺍ) ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ٣ﻕ ﻍ
ﭘﻮﺩﺭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺁﻭﯾﺸﻦ ۱ / ۸ ﻕ ﭺ
.
ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺘﺎ،ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﻃﺒﻖ ﺭﻭﺍﻝ ﻣﺎﻳﻪ ﻣﺎﻛﺎﺭﻭﻧﻲ ﺍﻣﺎﺩﻩ
ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ،
ﺳﭙﺲ ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺸﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﮔﻮﺩ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﯿﺪ . ﭘﻨﯿﺮ
ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ .
ﮐﻒ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ۱ ﻕ ﭺ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﮐﺎﻣﻼ
ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ .
ﭘﺎﺳﺘﺎﻫﺎﺭﻭ ﻛﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﭼﻴﺪﻩ،
ﻣﺎﯾﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﺳﺘﺎﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ،ﺳﭙﺲ ﭘﻨﻴﺮ ﻭ
ﺁﻭﻳﺸﻦ،ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﻱ ٢٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﻱ ١٨٠ ﺩﺭﺟﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻴﺪﻳﻢ