خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سيب زميني تنوري : 


    سيب زميني هاي نسبتا درشت و يك شكل به ميزان لازم ----- پنير چدار رنده درشت شده ( اگر در دسترس نداشتين انواع ديگه پنير هم اشكالي نداره ) ---- خامه ----- سس هزار جزيره ---- سس كچاپ ---- نمك و فلفل ----- پودر سير هم اگر دوست داشتين 


    سيب زميني ها را با برس مي شوييم و در روي پنجره سيمي فر مي گذاريم . فر را با بيشترين حرارت گرم كرده و صبر مي كنيم تا خوب بپزند و پوست شون ور بياد ! هرچي برشته تر بشه خوش مزه تر ميشه . البته نه اونقدر كه بسوزه . 


    بعد از اينكه پختند درشون مياريم و هر سيب زميني رو از طول دوقسمت مي كنيم . با قاشق و سط سيب زميني ها را تا جايي كه امكان داره خالي مي كنيم ، اما دقت كنيد كه پوستش پاره نشه . 
    وسط سيب زميني ها را در كاسه جاداري ريخته و همه مواد ( غير از سس كچاپ ) را با سيب زميني ها مخلوط مي كنيم . و دوباره با اين مايه سيب زميني ها را كه شكل كاسه شدن پر مي كنيم . توجه كنين كه حجم سيب زميني ها دوبرابر شده و بايد توي پوست ها رو حسابي پركنيم . روي سيب زميني ها را با كچاپ تزيين مي كنيم . دوباره توي فر مي گذاريم . بعد از نيم ساعت سيب زميني تنوري آماده است ! 

    *مايه وسط اين سيب زميني كاملا بستگي به سليقه داره . ميتونيد وسطش رو با موادي مثل سوسيس ، يا 
    هرچيز ديگري پركنيد . 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان