خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خوراك زبان سوخاري
    مواد لازم

    زبان گوساله يك عدد
    نمك يك قاشق سوپخوري
    ساقه كرفس يك عدد
    آرد سوخاري 100 گرم
    روغن‌مايع 200 گرم
    پياز يك عدد
    سير تازه سه حبه
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    سير تازه سه حبه
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    تخم‌مرغ سه عدد
    زعفران آب‌كرده يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه

    ضايعات زبان را گرفته و خوب مي‌شوييم. آن را درون ظرف محتوي آب گذاشته به طوري كه حجم آب بالاتر از زبان قرار بگيرد. وقتي به جوش آمد كف آن را گرفته، پياز، سير ساقه كرفس و مقداري نمك را افزوده و به مدت چهار ساعت روي حرارت قرار مي‌دهيم تا پخته شود پس از طي اين مدت پوست زبان را (با همان حرارت بالا) گرفته، همانند كالباس برش ورقي مي‌دهيم، تخم‌مرغ را با زعفران به وسيله چنگال هم زده و برش‌هاي زبان را يكي‌يكي درون آن فرو برده و به آردسوخاري آغشته مي‌كنيم. در پايان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ مي‌كنيم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان