۱۳:۰۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳

طرز تهيه شامي كشمشي
مواد لازم براي 8 تا 10 نفر:
* گوشت گوسفند يا گوساله بي استخوان: 300 گرم
* كشمش: 1 ليوان
* نخود خيس كرده: 2 ليوان
* برنج: 1 ليوان
* ترخون خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
* پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
* تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
* زردچوبه: 1 قاشق چايخوري
* آرد گندم يا سيب زميني: 2 قاشق غذاخوري
* پياز متوسط: 1 عدد
* پودر كاري به دلخواه: 1 قاشق مرباخوري
* نمك و فلفل: به ميزان لازم
* روغن: به اندازه كافي براي سرخ كردن
طرز پخت:
گوشت، نخود، پياز و برنج را با كمي زردچوبه و فلفل مي پزيم. (گوشت را با پياز درسته و نخود و برنج آب پز مي كنيم) لازم نيست كه گوشت كاملاً پخته شود فقط نيم پز باشد كافي است.
گوشت و نخود را چرخ مي كنيم. سپس برنج را له كرده يا چرخ مي كنيم (اگر از غذاساز استفاده شد مي توان گوشت و نخود و برنج را با هم چرخ كرد.)
پياز را كنار مي گذاريم. كشمش را شسته و با آرد مخلوط مي كنيم. مواد چرخ شده، كشمش، آرد، پياز داغ، نمك، فلفل، پودر كاري و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغها مخلوط مي كنيم. اگر لازم بود تخم مرغ سوم را نيز اضافه مي كنيم تا مايع شل نباشد.
روغن را داغ كرده از مايع به اندازه 1 قاشق غذاخوري در روغن داغ ريخته و سرخ مي كنيم.
غذا را به دلخواه تزئين كرده و سرو مي كنيم. اگر مايع زيادي شل شد مي توان از كمي آرد سيب زميني استفاده كرد.